Новини

Научавайте за нови и актуални теми и събития

Ново и актуално

Екипът на Българо-италианската бизнес асоциация е динамичен и гъвкав, готов да отговори на различни предизвикателства и изисквания. Ние следим актуалните тенденции и промени в бизнес средата, за да можем да предоставим актуална и релевантна информация на нашите клиенти

Актуални събития

Работна среща на представители на Българо италианска бизнес асоциация с Алесандро Джерето Президент на Италианска търговска камара в България.

С голямо удоволствие сe отзовахме на любезната покана на Италианският Културен Институт към Българско- Италианската Бизнес Асоциация да участва в културната програма на института съвместно с Италианският Национален Комитет по Музика /CIDIM/ на концерта на младиа пианист – виртуоз Габриеле Страта в Градската Художествена Галерия.

На 18 Януари в София Хотел Балкан се състоя официално представяне на книгата на Иван Дзорзето  „Управления чрез емоции“. Българо-Италианската Бизнес Асоциация чрез своя представител Надежда Риаши взе активно участие в дискусиите и с благодарност получи автограф от автора Дзорзето.

Успешно посещение в Прищина, Косово и подписване на меморандум за сътрудничество между Българо-италианска бизнес асоциация и Асоциацията на косовския бизнес – организация с 22 годишн опит. Обсъдени бяха възможности за инвестиции в сферата на строителството, хранително вкусовата промишленост и др.

Конференция посветена по повод Деня на италианския дизайн 2024 „Създаване на качество – приобщаване, иновации и устойчивост в дизайна“, лектор Арх. Рафаела Манджароти.  Събитието бе организирано от  Посолството на Италия в София, Италианският културен институт и Италианската търговска агенция ITA.

Нетуъркинг вечер

Участие на Българо-италианска бизнес асоциация в Нетуъркинг вечер на Италия зад ъгъла и Зелен портал

Седмица на италианската кухня по света

Представители на Българо-италианска бизнес асоциация участваха в събитието „Седмица на италиянската кухня по света“ организирано от Посолство на Италия в България и Италианския културен институт.

Концерта Magic of Sanremo.

Българо-италианска бизнес асоциация с партньорите от ‘Балканика Интернешънъл“ разработиха за своите членове, партньори и привърженици промо код biba 10 за концерта Magic of Sanremo.

Работна среща на част от учредителите Българо-италианска бизнес асоциация

Представители на Българо-италианска бизнес асоциация взеха участие по покана на Италиянския културен център на прожекцията на филма „Звяр в сърцето“ на Кристина Коменчини

Работна среща на част от учредителите Българо-италианска бизнес асоциация

Приятели, днес имахме среща с нашите партньори от Idea Home.

Представители на нашата Българо-италианска бизнес асоциация присъстваха на концерт организиран от Италиянския културен институт.  Концерт “Песни от свещената гора“ на SolInTrio Ensemble с маестро Роберто Каравела.

Работна среща на част от учредителите на Българо-италианска бизнес асоциация. На срещата бяха обсъдени предложения за нови членове в Италия и България.

Предстоящи събития

Изпратете Вашите контакти и научавайте първи за нови и предстоящи събития на Българо-италианската бизнес асоциация.

Абонирайте се

Ние сме на Ваше разположение

Нашият екип е готов да отговорим на нуждите и изискванията на бизнес общността и да предостави подкрепа във всички аспекти на международния бизнес