Членове

Разкрийте потенциала на Вашия бизнес

 

Нашите бизнес членове

Българо – италианска бизнес асоциация  е съставена от корпоративни, бизнес и индивидуални членове. БИБА спомага за укрепването на бизнес връзките между своите членове

 Euro Trade Internationa

Фирма Euro Trade International има основна цел да улесни и помогне дейността на чужди предприемачи, помагайки им да си отварят фирми и да се установят съгласно местните разпоредби. Освен това фирмата предлага счетоводни услуги, консултански услуги и маркетингови проучвания.

Кимтекс Инвест

 „Кимтекс Инвест“ ЕООД- Фирмата работи в сверите на производство на колове за лозя от акациева дървесина – износ за Франция.
2. Инвестиции в иновациионни продукти – съдружник в испанско и българско дружество с испанска фирма собственост на изобретател италианец.

Номер Едно АДВ 

Номер Едно АДВ е един от водещите директни вносители и доставчици на едро на рекламен текстил, сувенири и луксозни бизнес подаръци в България.
Ние сме глобален доставчик на корпоративни клиенти от всички сектори на бизнеса.

Afore България

Afore България е официален вносител на висококачествените соларни инвертори Afore New Energy за България, Румъния и Гърция.

Българският строителен и търговски консорциум е създаден през 2000 г., за да реализира взаимноизгодни проекти в различни сфери на международните икономически връзки с дружества и концерни от различни части на света.
Консорциумът е осъществил десетки разработки в страната и чужбина в областта на проектирането, строителството и цялостното обзавеждане и оборудване на промишлени, търговски, обществени и жилищни сгради.
В областта на външнотърговската дейност дружествата от консорциума заедно с други стопански организации са реализирали износ от България на промишлени стоки и материали, внос на суровини, материали и стоки, както и техния реекспорт.
Българският строителен и търговски консорциум има кадрови и ресурсен потенциал за реализиране на съвместни международни проекти, смесени дружества и други.

Levanta Business Group

Фирма Levanta Business Group има основна цел да фасилитира дейността на нови чужди и/или български фирми и предприемачи за да развият дейност както и да се установят съгласно разпоредбите в станата, както и да им предложи консултантски услуги, маrкетингови проучвания, административна помощ, , изработка на профил и корпоративна идентичност, изграждане на уеб сайтове, инвестиции в недвижими имоти  – покупки,  продажби, наеми и др.,  както и слединвестиционно и следпродажбено обслужване съобразно конкретните им нужди.

Eвропейската Индо-азиатска асоциация за бизнес, култура и приятелство е създадена с цел разширяване и задълбочаване на икономическите, културните и приятелски връзки между Република България и държавите от Индо – Азиатския регион.  Вярваме, че настоящите динамични времена изискват по-активно регионално сътрудничество между икономическите субекти от България, Евроазиатския регион и страните от света. Отчитаме, че държавите от този регион и света би трябвало да търгуват и инвестират повече помежду си, като по този начин ще бъдат по-малко зависими от сериозните сътресения на световните пазари,
Целим създаването на партньорска мрежа от стопански организация от евро-азиатския регион и света в името на изграждането на по-ефективно сътрудничество, насърчаване на нови инициативи в областта на инвестициите и търговските практики, както и осигуряване на по-висок икономически растеж на страните от този регион.

Euromatica

Euromatica е един от най-големите вносители на фотоволтаично оборудване. Eекслузивен представител на водещи световни производители в сектора на зелена енергия – фотоволтаични панели, соларни инвертори, акумулаторни групи, конструкция и други продукти. Фирмата е ексклузивен представител за България на високо качествената италианска автоматика за врати и паркинг бариери Life Home Integration, като поддържа на склад цялата гама продукти.

Iv Dance

Академията за танци „Iv Dance“ съчетава опита на квалифицирани треньори творци, предаващи любовта към танца на деца от най малка до младежка възраст и техният ентусиазъм.

Танцовата школа е социално ангажирана с множество дейности, между които:

– Кампанията „Да запазим децата на пътя“
– Благотворителни концерти
– Фестивали със състезателен характер.

Школата провежда занимания в столични детски градини и училища.
„Iv Dance“ участва и в телевизионни продукции.

Cherries BG

Черешовата градина е създавана в продължение на 15 години в землището на с. Соволяно, обл. Кюстендил. Комасирани са общо 100 дка земи, на които са засадени многобройни сортове череши.

EuroAgro

EuroAgro – Основна цел за нашата компания е да предоставим на Агро сектора в България модерно, високотехнологично, професионално оборудване и апаратура за земеделието и животновъдството.

Perfecto Group International

Фирма Perfecto Group International е създадена през 1993г. Основната дейност е в сферата на архитектурно и инженерно проектиране на сгради и съоръжения вкл. жилищни сгради и комплекси, административни логистични, сгради със специално предназначение като посолства, болнични заведения, клиники, спортни сгради и др., хотели и комплекси, преустройства и смяна на предназначението, градоустройствено проектиране, както и строителство на такива, проектно управление в строителството, консултантски услуги и прединвестиционни проучвания, недвижими имоти, внос и монтаж на специализирани и огнеупорни врати, производство на пясъчно-полимерни керемиди с профил „Castle” и търговия с тях извън България и др. Фирмата има проекти в инфраструктурно тунелно строителство в Ливан.

Retro Build

Фирма Retro Build е създадена през 2006 г. с профил строителство на сгради до ключ и строително-монтажни дейности с разнообразен характер. Предлага и строителна механизация за вертикална планировка, изкопи, транспорт, повдигане и товаро-разтоварни дейности.

Soliform

Soliform е компания специализирана в интериорни и фасадни решения с Corian® Solid Surface., сертифициран член на мрежата DuPont Quality Network.

SKOK BG

SKOK BG оперира на българския пазар с основна цел предоставянето на висококачествени спортни продукти на закрито и открито. Предлагаме пълен набор от спортни стоки, като продуктовата ни гама се увеличава ежемесечно.

TAL Engineering

ТАЛ Инженеринг е утвърден лидер в строителния бранш, като предлага пълният процес от консултация, проектиране, инженеринг, производството и монтажа на фасади и сградни обвивки.

Александра и Таня Николови

Ние сме сертифицирани лектори, бизнес треньори, развиващи семеен бизнес в сферата на счетоводството и финансите.

Счетоводството е важен сегмент от всеки бизнес. Фирмената политика и личната ни философия се основават на принципите на отговорно, надежно и дългосрочно сътрудничество. Екипът ни е перфектно съчетение от млади и амбициозни професионалисти и зрели и опитни експерти. Създаваме силни и устойчиви връзки с нашите клиенти, основани на задълбочено разбиране на техните професионални потребности. Богатият опит в сферата на счетоводството генерира готови решения, които нашите партньори интегрират директно в развитието на бизнеса си.

Вярваме, че времето е най-ценният ресурс и сме 365 дни в годината, достъпни за въпросите на нашите клиенти.

Нашият подход винаги е личен!