Борд

Запознайте се с нашия екип от професионалисти

 

Нашият професионален екип

Екипът на Българо-италианската бизнес асоциация е съставен от ангажирани професионалисти с широки познания и опит в областта на международния бизнес, със стремеж да предоставя висококачествени услуги и подкрепа на нашите членове и клиенти

Невелина Трендафилова

Председател

Невелина Трендафилова е Магистър по “Международни икономически отношения” от  Университета за национално и световно стопанство.

Владее четири езика – италиански, испански, гръцки и английски.

Дълги години представлява маркетинга и дейността на „Италианска Търговска-бизнес Асоциация.

Представител на италианска фирма,която  конструира   машини за производството на винени изделения. ….

Собственик на бутик на водеща италианска марка.

Последните 10 г.управлява финансова консултанска и инвестиционна компания.

Съдружник в италианска компания занимаваща се с изграждане и поддръжка на телекомуникационни системи на територията на Република Италия.

Златка Иванова

Член на Управителен Съвет

Златка Иванова е родена през 1970 г.

През годините работи в сферата на Маркетинг и реклама, проектиране, строителство и предприемачество. В продължение на дълги години изпълнява длъжността  на координационен и технически секретар при „Европейско движение за демокрация“, “ Алианс  България – Франция Елзас 2012“, „Български строителен и търговски консорциум“ и „Eвропейска Индо-азиатска асоциация за бизнес, култура и приятелство“.

Ивета Кирилова

Член на Управителен Съвет

Ивета Кирилова е бивша състезателка по художествена гимнастика.

Работи като треньор и учител вече 20 години.

Практиката си като треньор започва през 2000 г.  в столичен спортен клуб, където състезателките и са с отлични резултати.

През 2010 г. основава собствена спортна школа по гимнастика и балет „Iv Dance“.

От 2010 г. работи като начален учител в ЧСУ „Българско школо“.

Катя Крумова

Член на Управителен Съвет

Катя Крумова е родена в град София през 1986 г.

Бакалавър по Маркетинг в Университетът за национално и световно стопанство гр. София.

Работи в банковия сектор. От 2019 година е завеждащ  „Реклама и износ“ на  елитното биостопанство  cherries.bg,  “ Еuro Аgro“ , търговски координатор на „Afore България“, „Euromatica“ и skok.bg. Владее английски език, омъжена с едно дете.

Меглена Тушева

Член на Управителен Съвет

Меглена Тушева e Магистър по икономика от Университетът за национално и световно стопанство, гр. София, с дългогодишен опит в управлението и представителството на малки чуждестранни фирми. Последните 5 години е Директор връзки с инвеститори в ТАЛ Инженеринг и Soliform

Надежда Риаши

Член на Управителен Съвет

Надежда Риаши е дипломиран Инженер Енергетик и дипломиран Икономист със специалност Международни икономически отношения. Специализирала е в България, Австрия, Япония и САЩ Стратегически маркетинг, Маркетинг § Мениджмънт,  Бизнес Мениджмънт, Предприемачество, Лицензиран брокер на недвижими имоти, Кредитен консултант, специалист по Експортен мениджмънт и др. Използва 5 езика.

Надежда Риаши има богат опит в различни сфери на предприемачеството в международни и български компании, като управление и изграждане на мрежи за внос и доставки за бързооборотни стоки, маркетинг за уеб-базирани решения, проекти за безопасен интернет, е-Общество, е-Правителство; европейски проекти в сферата на ИКТ, тръжни процедури; маркетингови проучвания за стоки и услуги, възобновяеми източници на енергия и технологии, проучвания и предлагане на недвижими имоти; строителство и инвестиции; управление на изложения и конференции в тази сфера, както и фокус понастоящем върху консултантска дейност и комплексно управление на стартиращи и навлизащи в страната консултантски, търговски, проектантски и строително-инвестиционни компании и други. Твърдо вярва в Учене през целия живот.

Александра Николова

Член на Контролен Съвет

Магистър – Счетоводство – Университет за Национално и Световно Стопанство.

Таня Николова

Член на Контролен Съвет

Магистър – Международни икономически отношения – Университет за Национално и Световно Стопанство.

Ние сме на Ваше разположение

Нашият екип е готов да отговорим на нуждите и изискванията на бизнес общността и да предостави подкрепа във всички аспекти на международния бизнес